Servicii

Concentrati-va asupra aspectelor cheie ale afacerii dumneavoastra, in timp ce specialistii nostri asigura in mod responsabil toate detaliile proiectului, in cadrul unui proces complex de management de proiect, pornind de la planificare, proiectare, implementare, pana la punerea in functiune a sistemelor si mentenanta acestora.

Planning_1   Planificare

Ingineri cu experienta planifica fiecare pas al viitorului proiect pentru a asigura predarea lui la termen si stabilesc proceduri eficiente de control, aplicabile in diferitele faze de executie, in vederea garantarii calitatii solutiei de sistem spre deplina dumneavoastra satisfactie.

_

Design_1   Design

Stabilirea parametrilor, arhitecturii sistemului si a traseelor de cabluri, precedata de o analiza riguroasa a cerintelor tehnice si a locatiei.

_

Installation_1   Constructii | Montaj | Configurare

Lucrari complexe de constructii, montaj si configurare a dispozitivelor, precum si configurare de software si testare amanuntita inainte de punerea in functiune, realizate de catre o echipa de profesionisti.

_

Training   Scolarizare

Personalul operativ bine pregatit reprezinta cheia rezultatelor scontate. Specialistii nostri ofera scolarizare explicita – adaptata prioritatilor, in vederea operarii eficiente a sistemelor, inca din prima zi de functionare.

_

Service_1   Service

Intotdeauna acolo unde este nevoie de noi. Prin intermediul programelor dedicate de service si mentenanta asiguram interventie prompta si astfel disponibilitatea si performanta maxima a tuturor componentelor de sistem.